TEKNOFEST 2023'TE NELER YAPTIK?

Proje Ar-Ge ve İnovasyon Topluluğu, İstanbul ve İzmir TEKNOFEST'te Büyük İlgi Gördü.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Proje Ar-Ge ve İnovasyon Topluluğu, 27 Nisan-1Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul TEKNOFEST ve 27 Eylül-1 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşen İzmir TEKNOFEST'te üniversitenin standında kendine özgü projeleri ve inovatif çalışmalarıyla dikkat çekti.

İstanbul TEKNOFEST'te topluluğumuz, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR'ı ağırlayarak, başarılı projelerimiz ve topluluk faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yükseköğretim Kurulu Başkanı, topluluğumuzun gelişmiş Ar-Ge çalışmalarına özel ilgi gösterdi.

İzmir TEKNOFEST'te ise Proje Ar-Ge ve İnovasyon Topluluğu, farklı üniversitelerin standlarını ziyaret ederek, üniversitemizi ve topluluğumuzun başarılarıyla donanmış projelerini tanıttı. Ziyaretçiler arasında olumlu yankı uyandıran topluluğumuz, geleceğin liderleri için önemli bir platformda başarıyla temsil edildi.